Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μαγικές ἰατρικές τῆς νέας ἐποχῆς


ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 
ΜΟΝΑΧΟΣ  ΑΒΡΑΑΜ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Όσοι ασκούν αυτές τις θεραπευτικές έχουν πνευματική επιβάρυνση (oι ασθενείς) διότι κι αν θεραπευθούν σωματικά επιβαρύνονται πνευματικά…
Το άρθρο που θα διαβάσετε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο επειδή το υπογράφει ένας έμπειρος και μάχιμος πνευματικός, γνώστης των αιρέσεων και των λοιπών μεθόδων του διαβόλου, αλλά και επειδή προέρχεται από τον χώρο του Αγίου Όρους, όπου νεοεποχίτες ινστρούχτορες προσπαθούν να αλώσουν διαδίδοντας την τάχα συγκατάβαση των Αγιορειτών πατέρων προς τις ενεργειακές μεθοδολογίες. Ο γέρων Αβραάμ όχι μόνο διαψεύδει αυτή την προπαγάνδα αλλά και βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο κάνοντας λόγο για «…εξαπάτηση του σατανά και των πονηρών πνευμάτων…σε αυτά τα θέματα». 
 
    Η επιστημονική Ιατρική είναι μία, ενιαία, και αδιαί­ρετη. Δεν υπάρχουν «εναλλακτικές ιατρικές». Ούτε «συμπληρωματικές» της. Όπως δεν υπάρχει εναλλακτική φυσική ή εναλλακτική Χημεία ή εναλλακτική Μηχανική. Στηρίζεται δε στη γενική εξέλιξη και πρόοδο των Θετικών Επιστημών και της Τεχνολογίας και χαρακτηρίζεται από την αδογμάτιστη ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης και μεθοδολογίας ερεύνης.

Προς την Επιστημονική ή Συμβατική αυτή Ιατρική αντιπαρατάσσονται oι «μη συμβατικές Ιατρικές» «μη επικυρωμένες» επιστημονικώς θεραπευτικές μέθοδοι, αυτοχαρακτηριζόμενες και ως «εναλλακτικές» ή «συμπληρωματικές» και πολλά άλλα. Υπάρχει μεγάλοι πλήθος από αυτές στη σύγχρονη υπερκαταναλωτική κοινωνία η οποία, εκτός από την αναβίωση τού «παραδοσιακού Βελονισμού» και της μεταγενέστερης «Ομοιοπαθητικής», προσφεύγει και σε διάφορες άλλες θεραπευτικές μεθόδους, που στο σύνολό τους χαρακτηρίζονται ως θεραπευτικές της «Νέας Εποχής».
   Οι περισσότερο διαδεδομένες από αυτές είναι εκείνες οι οποίες θεωρούνται ως «ενεργειακές θεραπευτικές», επειδή επικαλούνται την επενέργεια μιας εξωτερικής «Κοσμικής» ή «Συμπαντικής Ενέργειας» ή «Δύναμης» ή «Παγκόσμιας Συνείδησης», η οποία ως η «Υπέρτατη Αρχή» ή το ... «Ένα» που είναι και το «Όλον» ... ρέει και εισδύει παντού. Από το αστρικό σύστημα το οποίον και κινεί μέχρι το κάθε μόριο της ανόργανης ύλης και το κάθε κύτταρο όλων των ζώντων οργανισμών, από το ατελέστερο μέχρι τον άνθρωπο. Από το τέτοιο «Όλον», προκύπτουν και oι «ολιστικές» θέσεις όλων αυτών των θεραπευτικών μεθόδων. Ο άνθρωπος σαν μια «συσκευή» —όπως υποστηρίζουν— δέχεται και αποκρυπτογραφεί αυτή την «κοσμική ενέργεια», ανταλλάσσοντας και αυτός —όπως πιστεύουν— ενέργεια από τη δική του, με εκείνην. Με την αμφίδρομη αυτή λειτουργία της «Ενέργειας», δέχονται ότι προστατεύεται ο άνθρωπος από την αρρώστια, όπως και ότι μέσω αυτής ... αποκαθίσταται η υγεία τού αρρώστου.
Η Συμπαντική ή Κοσμική Ενέργεια αναφέρεται υπό διάφορα ονόματα:
Πράνα από τους Ινδουιστές,
Θεραπευτική Δύναμη, από τον Ιπποκράτη,
Maguale, (Ειδαίον), από τον Παράκελσο.
Alcahesl, από τον Βαν Χέλμοτ,
Αστρικό Φως, από τους Καμπαλιστές,
Azorth, από τους Αλχημιστές,
Spiridus, από τον Fludd,
Οσμική Δύναμη, από τον Ράϊχενμπαχ,
Ζωικός Μαγνητισμός, από τον Μέσμερ,
Αιθερική Ενέργεια ή Βιοενέργεια, από μυστικιστές,
Vis Vitalis ή Ζωτική Ενέργεια ή Ζωτική Δύναμη, από τους Ομοιοπαθητικούς,
Οργόνη, από τον Ράιχ,... και πολλά άλλα.
Όλα αυτά ενεργούν με την «κοσμική» ή «συμπαντική» (δύο έννοιες ταυτόσημες) ενεργιακή δύναμη, η οποία είναι πανταχού παρούσα ως η «άπειρη σοφία της φύσης», αλλά δεν είναι ο προσωπικός Θεός. Αναγνωρίζεται ως θεότητα η φύση με μία «πανθεϊστική» αντίληψη. Η οποία «σκέπτεται», διαθέτει «σοφία» και μάλιστα «άπειρη», και είναι μαζί με τόσα άλλα και η «ενεργειακή θεραπευτική δύναμη».
Οι περισσότερο γνωστές από ένα μεγάλο πλήθος «ενεργειακών θεραπευτικών μεθόδων», oι οποίες χαρα­κτηρίζονται και ως «παραϊατρικές» ή «Ανορθόδοξες θεραπευτικές Μέθοδοι» είναι: Βελονισμός, Ομοιπαθητική, Οστεοπαθητική ως μία πιο προχωρημένη εξέλιξη της Χειροπρακτικής. Ολιστικό ή Βιοενεργειακό Μασάζ, Ρεφλεξολογία ή άλλως Ανακλαστική Ζωνοθεραπεία, Μαγνητοθεραπεία με τον Μεσμερισμό ως την περαιτέρω εξέλιξή της, Σιάτσου, Γιόγκα, Διαλογισμός, Μακροβιοτική, Οργονομία, Αρωματοθεραπεία, Ανθοϊαματική, Χρωματοθεραπεία και Χρωματική, Σαμανισμός, Ύπνωση με Αυτοΰπνωση ή Υπνωτισμό, και αμέτρητο πλήθος άλλων. Όλες αυτές oι «Μη Συμβατικές» ή Ανορθόδοξες Θεραπευτικές Μέθοδοι χρησιμοποιούνται για την «απρόσκοπτη (όπως πιστεύουν) ροή της Συμπαντικής Ενέργειας» στον πάσχοντα άνθρωπο προς αποκατάσταση της διαταραγμένης εσωτερικής ζωτικής ενέργειας (που αυτή συνιστά την αρρώστια) και επανάκτηση της υγείας.
Στην πραγματικότητα η εξαπάτηση τού Σατανά και των πονηρών πνευμάτων είναι τεράστια και σ' αυτά τα θέματα. Μόνο ο αληθινός Θεός είναι πανταχού παρών και πληρεί το Σύμπαν και είναι Αυτός που ζωογονεί και συντηρεί τον υλικό κόσμο και τον άνθρωπο με την συντηρητική του Δύναμη. Όπως και δύο ενέργειες υπάρχουν: Οι άχτιστες ενέργειες τού Αληθινού Θεού που μας αποκάλυψε ο Θεάνθρωπος και μας μίλησε γι' αυτές ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς και oι «ενέργειες» των κτιστών πνευματικών οντοτήτων-δαιμόνων, που ενεργούν σ' αυτούς τους χώρους. Όσοι ασκούν αυτές τις θεραπευτικές έχουν πνευματική επιβάρυνση (oι ασθενείς) διότι κι αν θεραπευθούν σωματικά επιβαρύνονται πνευματικά γι' αυτό είναι πολύ επικίνδυνες αυτές οι «θεραπευτικές».

 
Από το βιβλίο:
Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
Αγορά του βιβλίου online. Άλλα βιβλία του γέροντα εδώ

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον    www.egolpion.com
3 ΙΟΥΝΙΟΥ  2012
 http://www.egolpion.com/magikes_iatrikes.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible